Een persoonlijke benadering, dat is waar Pim Philip voor staat. Pim, de founder van Pim Philip, werkt inmiddels vijf jaar als gecertificeerd gids en organisator van persoonlijke reizen in New York. Hij heeft in die tijd een indrukwekkend netwerk opgebouwd waarvan hij dankbaar gebruik maakt bij het samenstellen van zijn programma's.

Geef aan waar je interesse ligt en Pim weet met zijn inlevingsvermogen, betrokkenheid en liefde voor New York altijd een op maat gesneden authentieke ervaring te creëren. Organiseren zit hem in het bloed. Een goed luisterend oor en oog voor detail helpen hem bij het samenstellen van de perfecte trip.

Voordat Pim in 2010 naar New York verhuisde, woonde hij in Rotterdam, Amsterdam & Brussel. Daar werkte hij voor verschillende kleine, internationale bedrijven. Maatschappelijke betrokkenheid, trend en design waren daarbij belangrijke pijlers. 

 

 

‘Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends, concepten en bijzondere plekken in New York. Daarbij wijk ik het liefst af van de gebaande paden en deel ik mijn ontdekkingen en ervaringen graag met anderen. Of het nu gaat om een privé fietstocht langs Street Art in Bushwick (Brooklyn), een zakelijke Retail Tour langs nieuwe winkelconcepten of een culinaire wandeling door ‘the real’ Little Italy in de Bronx. Alles is mogelijk.’

Pim Zeegers, oprichter van Pim Philip