Brug.png
empire-state-building-415479_1920.jpg
subway-863422_1920.jpg
Screen Shot 2015-11-22 at 1.50.01 PM.png
Screen Shot 2015-11-13 at 12.06.57 PM.png
Brug.png

About


SCROLL DOWN

About


Pim Philip Experiences verzorgt persoonlijke en zakelijke journeys & events in New York. Het zijn op maat gesneden ontdekkingstochten langs onverwachte plekken, afgestemd op jouw wensen en daarom gegarandeerd een unieke ervaring.

empire-state-building-415479_1920.jpg

Creating Experiences


Creating Experiences


Featured in Spring/Summer 2018 Edition of EFSA Sharing Future Trends Magazine (2017)

Featured in Spring/Summer 2018 Edition of EFSA Sharing Future Trends Magazine (2017)

Een persoonlijke benadering, dat is waar Pim Philip Experiences voor staat. Pim, de founder van Pim Philip, werkt inmiddels vijf jaar als gecertificeerd gids en organisator van persoonlijke reizen in New York. Hij heeft in die tijd een indrukwekkend netwerk opgebouwd waarvan hij dankbaar gebruik maakt bij het samenstellen van zijn programma's.

Geef aan waar je interesse ligt en Pim weet met zijn inlevingsvermogen, betrokkenheid en liefde voor New York altijd een op maat gesneden authentieke ervaring te creëren. Organiseren zit hem in het bloed. Een goed luisterend oor en oog voor detail helpen hem bij het samenstellen van de perfecte trip.

Voordat Pim in 2010 naar New York verhuisde, woonde hij in Rotterdam, Amsterdam & Brussel. Daar werkte hij voor verschillende kleine, internationale bedrijven. Maatschappelijke betrokkenheid, trend en design waren daarbij belangrijke pijlers. 

 

 

‘Ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends, concepten en bijzondere plekken in New York. Daarbij wijk ik het liefst af van de gebaande paden en deel ik mijn ontdekkingen en ervaringen graag met anderen. Of het nu gaat om een privé fietstocht langs Street Art in Bushwick (Brooklyn), een zakelijke Retail Tour langs nieuwe winkelconcepten of een culinaire wandeling door ‘the real’ Little Italy in de Bronx. Alles is mogelijk.’

Pim Zeegers, oprichter van Pim Philip

Featured in the September Issue 2016 of Inflight Magazine Holland Herald of KLM 

Featured in the September Issue 2016 of Inflight Magazine Holland Herald of KLM 

subway-863422_1920.jpg

Chatter


Chatter"De afgelopen jaren heeft Van Londen INC. meerdere malen met Pim Philip Experiences gewerkt aan op maat gesneden programma's voor onze events. Het is fijn om te kunnen schakelen in het Nederlands en Engels. De samenwerking is altijd professioneel en tegelijkertijd persoonlijk verlopen, wat voor ons enorm belangrijk is. Pim Philip Experiences is op de hoogte van de laatste trends en neemt ons veel werk uit handen. De kwaliteit ligt erg hoog en is altijd meer geweest dan wat we hebben gevraagd. Er wordt met ons meegedacht en zorg uit handen genomen. We kijken met plezier terug op alle samenwerkingen en kijken uit naar alle mooie experiences die in de toekomst nog gaan komen."
- Arleen van Londen, Founder of Van Londen Inc in New York

 

"Een middag op pad met Pim is het ontdekken van een ander New York. Van een ambachtelijk chocoladefabriekje tot een bijzonder bibliotheekje, van street-art tot het hipste eetcafeetje in town. Interessant om te horen hoe hij als Nederlander daar zijn weg heeft gevonden en kan vertellen over de cultuurverschillen. En daarnaast is Pim gewoon een prettig persoon om mee op pad te zijn."                                           - Prive tour met Kalien Blonden, Hilversum

 

"Pim is sinds 3 jaar mijn collega gids in NYC; met hem werk ik het liefst samen omdat hij is enthousiast is en heel erg van de stad houdt. Pim heeft veel kennis over NY en houdt ervan om steeds de nieuwste plekken en trends te ontdekken en weet hoe hij zijn enthousiasme en liefde voor onze stad op anderen over kan brengen. Pim heeft een uitstekende mensenkennis en kan goed grotere tot kleine groepen leiden uit verschillende culturen of met uiteenlopende interesses. Pim heeft humor, energie voor drie en heeft een professionele instelling ten opzichte van het gidsen, van het het managen van de groepen en ten opzichte van zijn collega's."                                                                                    
- Lisa Evreinoff, Owner of Urban Linker in New York

 

"Ik was met mijn twee dochters (14, 16) voor het eerst in New-York en op onze tweede dag zijn we met Pim op pad gegaan. Dat was een heel bijzondere ervaring aangezien we van te voren hadden aangegeven dat we de grote toeristische highligts zelf wel zouden doen (of niet) en dat we liever iets speciaals van de stad wilden zien. En dat is gelukt: een leuke wandeling vanuit de wijk Williamsburg via speciale winkeltjes en plekjes, met het bootje naar de overkant en van daaruit weer terug lopend over de Brooklyn bridge naar China Town. Er is ook ruime gelegenheid voor eigen inbreng en wensen; een op maat gesneden tour dus!"                                                                                               - Prive tour met Renée Soffers, Utrecht

Screen Shot 2015-11-22 at 1.50.01 PM.png

Gallery


Gallery


Screen Shot 2015-11-13 at 12.06.57 PM.png

Contact


Contact


say hello! 

Voor meer informatie, vragen, tarieven of een offerte, neem hieronder contact met ons op. 

info@pimphilip.com
+1 (917) 241-4179


Naam *
Naam
Geïnteresseerd in een offerte? Neem contact met ons op!